Bas Brekelmans, Carla Breuer, Rob ten Boden en Arno van Kempen. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard
Bas Brekelmans, Carla Breuer, Rob ten Boden en Arno van Kempen. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard Foto: pr./Edwin van der Wijngaard

College over besluit Brekelmans: 'Zijn bestuurlijk talent en ervaring hebben Teylingen veel gebracht'

Politiek

Teylingen • Het college van B&W laat in een reactie weten begrip te hebben voor het besluit van wethouder Bas Brekelmans om te stoppen. 

In een reactie schrijft B&W: "De burgemeester en wethouders van Teylingen feliciteren wethouder Bas Brekelmans en zijn vriendin Suzanne allereerst van harte met het tweede kind dat zij verwachten. Het college respecteert en begrijpt de keuze van de wethouder om voor nu te willen stoppen met het wethouderschap, omwille van zijn gezin.

Wel zal het college hem missen. Zijn bestuurlijk talent en ervaring hebben Teylingen veel gebracht. Met doorzettingsvermogen werkte hij onder meer aan het parkeerdek bij station Sassenheim, de hele voorbereiding van de Noordelijke Randweg, de wijk Hooghkamer en de prestatieafspraken over de woningmarkt waardoor vele sociale woningbouwprojecten gerealiseerd zijn. Zijn aandacht voor regionale samenwerking leidde tot de Economische Agenda Duin- en Bollenstreek en goede regionale contacten.

We waarderen dat de wethouder wil aanblijven totdat opvolging gevonden is. We staan bij zijn daadwerkelijke afscheid graag wat langer stil bij de prettige samenwerking en bij de betekenis van zijn werk voor Teylingen."

Uit de krant