Zilveren Barensteel voor George Germans | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
George Germans (l) en Siep Eisenga organiseren de Sassenheimse Korendag. | Foto: archief/ Piet van Kampen
George Germans (l) en Siep Eisenga organiseren de Sassenheimse Korendag. | Foto: archief/ Piet van Kampen (Foto: Piet van kampen)

Zilveren Barensteel voor George Germans

Sassenheim • Voor dirigent George Germans kreeg de tweede editie van Korendag Sassenheim een bijzondere afsluiting. Hij ontving de Zilveren Barensteel als dank voor zijn inzet. 

Burgemeester Carla Breuer reikte de gemeentelijke onderscheiding uit in de Julianakerk. Ze had sowieso een druk uurtje, want naast Germans, kreeg mede-organisator Siep Eisenga een koninklijke onderscheiding.

De twee mannen organiseren samen de Korendagen, waarvan de eerste in 2016 was. Daarnaast is Germans al 33 jaar organist in de Dorpskerk, waar hij voorheen elke zondagmorgen de dienst begeleidde. Momenteel speelt hij bijna wekelijks in de Julianakerk. Ook is hij al meer dan 20 jaar dirigent van kerkkoor De Lofstem, waar hij samen met Eisenga de kar trekt. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>