Parenkampioenen Jan van Diepen en Ad van der Geest. | Foto: pr.
Parenkampioenen Jan van Diepen en Ad van der Geest. | Foto: pr. Foto: pr.

Donderdagkampioenen bij Sassem Troef

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • Bridgevereniging Sassem Troef heeft de bridgecompetitie van de donderdagavond afgesloten met een feestelijke einddrive. Daarbij werden tevens de viertallenkampioenen, de parenkampioenen en de runners up van het afgelopen bridgeseizoen bekendgemaakt en geëerd met een glas met inscriptie.

De viertallenkampioenschappen werden gewonnen door het zestal Dick van der Meer, Marcel Lamboo, Suzanne Zitman, Marcel Welten, Jan Willem Lubberhuizen en Rob Prins, net vóór het vijftal Aad Kaandorp, Peter Staats, Ad van der Geest, René Houdijk en Jan van Diepen.

Parenkampioen werd het driemanschap Ad van der Geest, René Houdijk en Jan van Diepen, met een ook al minimale voorsprong op Marcel Lamboo, Dick van der Meer en Suzanne Zitman.

Runners-up

Nieuw dit competitiejaar was dat ook de runners-up met een gegraveerd glas werden beloond. Deze eer viel te beurt aan Astrid en Dick Kroeze, Tineke Klaver en Jeanne Tijssen en het drievrouwschap Erna Nanninga, Irene Schultz van Haegen en Willemijn Vink. Zij zijn dit jaar het meest vooruitgegaan in de ranking.

Bridgecursus

Ook het komende seizoen zal gediplomeerd bridgedocente Mariana Hiel weer bridgecursussen voor beginners aanbieden op de dinsdagavonden. Op dinsdagavond 3 september is er voor belangstellenden een gratis en vrijblijvende kennismakingsavond in De Oude Tol. Meer informatie of aanmelding via leukbridge@kpnmail.nl.

Uit de krant