| Foto: pr./Gerard van Steijn
| Foto: pr./Gerard van Steijn Foto: pr./Gerard van Steijn

Avondvierdaagse voor 45ste keer van start

Activiteiten

Voorhout • Dit jaar organiseert de Oranje Vereniging Voorhout voor de 45e keer de avondwandel4daagse in Voorhout. Vier avonden wandelen in en rondom Voorhout van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni.

Kaarten voor de vierdaagse kunnen in de voorverkoop gekocht worden van maandag 3 juni tot en met dinsdag 11 juni 16.00 uur bij Neuteboom Kaas-Verswereld en Slagerij Voordouw, beide in de Herenstraat. In de voorverkoop zijn de kaarten 3,50 euro en op de avond zelf, nabij het startvak op het parkeerterrein van sportpark Elsgeest 4 euro (geen kaartverkoop bij het scoutinggebouw zoals voorheen). Een dagkaart kost 1,50 euro.

Iedere avond starten de 5 en 10 kilometer wandelingen vanuit het startvak op het parkeerterrein van sportpark 'Elsgeest'.

De woensdagavond is nu voor de derde keer de 'rolstoelavond'. Op deze rolstoelgeschikte avond hoeven rolstoelgebruiker en begeleider slechts een dagkaart te kopen. Bij gebrek aan een begeleider, kan contact opgenomen worden met de OVV vóór dinsdagavond 11 juni via secretaris@oranjeverenigingvoorhout.nl.

VET is goede doel

Elk jaar wordt er voor een goed doel gekozen dat ondersteund gaat worden. Dit jaar is dit Vakantie Evenementen Teylingen (VET) geworden. VET organiseert twee weken lang tijdens de zomervakantie activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar. Van elke deelnemerskaart die verkocht wordt, gaat 50 eurocent naar dit goede doel.

Kidsloop

Op vrijdag 14 juni is de laatste avond, die ook speciaal is vanwege de kidsloop. Op deze laatste avond, worden er op het Raadhuisplein aan de finish bloemen verkocht bij de kraam van de Ladies Circle Voorhout. Hiermee wordt ook het goede doel gesteund. Vanaf 20.00 uur is vanaf het Raadhuisplein de intocht van de deelnemers door het centrum van Voorhout met St. Cecilia.

Uit de krant