Annette Huiskamp ontvangt de Gold Award van Maik de Boer. | Foto: pr.
Annette Huiskamp ontvangt de Gold Award van Maik de Boer. | Foto: pr. Foto: pr./Erik Peek

Kapsalon Haar Geluk wint Gold Award

Zakelijk

Sassenheim/zakelijk • Annette Huiskamp, eigenaresse van Kapsalon Haar Geluk, heeft op zondag 26 mei de Gold Award 2019 in ontvangst genomen tijdens The Hair Experience Kappersevent in Gorinchem. Ze kreeg de prijs uitgereikt van Maik de Boer.

Haar Geluk ontving van maar liefst 127 mensen de hoogste klantwaardering in de categorie ZZP-kappers; een gemiddelde beoordeling van 9,53. Zij behaalde de hoogste score op prijs-kwaliteitverhouding en sleepte daarmee een Gold Award in de wacht.


Wat doet Haar Geluk anders dan andere kappers? Annette Huiskamp vertelt enthousiast: "Honderd procent aandacht en écht de tijd nemen om te kleuren en te knippen. De juiste vragen stellen, luisteren en eerst goed kijken. Naar het haar, de structuur, de dikte, de toon van de huid en de vorm van het gezicht. Zitten er kruinen of ongewillige plukken in het haar? Wat wil de klant en kan dat? Zal het iemand mooier maken?" Huiskamp adviseert en bepaalt het samen met de klant. Daarbij is de sfeer in de salon aan de Johan Dixstraat 29 ook nog eens buitengewoon relaxed en zijn de prijzen betaalbaar. En dat blijkt een gouden combinatie, gezien de Gold Award. Meer informatie is te vinden op www.haargeluk.nl.

Uit de krant