Mischa van der Sloot in actie tijdens een van de eerdere crosswedstrijden. | Foto: pr.
Mischa van der Sloot in actie tijdens een van de eerdere crosswedstrijden. | Foto: pr. Foto: pr.

Crosswedstrijd bij de Voorruiters

Verenigingen

Voorhout • De Rij- en Ponyvereniging Voorruiters organiseert op zondag 9 juni 2019 al weer voor de negende keer op rij een crosswedstrijd in de Elsgeesterpolder. Veel deelnemers hebben zich ingeschreven om een uniek wedstrijdparcours over de meest spannende natuurlijke hindernissen af te leggen. In navolging van het succes van voorgaande jaren zullen de deelnemers wederom twee keer starten. Bij elkaar naar verwachting zo'n 120 starts.

Vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur zullen naar verwachting 60 ruiters met paard of pony deelnemen aan een springwedstrijd over natuurlijke hindernissen. Er zal worden gestart in vier categorieën. Pony's laag, Pony's hoog, Paarden laag en Paarden hoog.

Het terrein aan de 2e Elsgeesterweg te Voorhout ligt achter de Volkstuinen en is bereikbaar via het parkeerterrein bij Foreholte of de speeltuin in de Churchilllaan Voorhout. Via de fiets- en loopbrug, direct links het bospad in en dit blijven volgen. Zo komt men op het mooiste plekje van Voorhout, het terrein van de Voorruiters. De toegang is gratis. Voor meer informatie, kijk op www.voorruiters.nl

Uit de krant