Jeroen van der Nagel en Bart Keultjes gaan in hun 'barrel' in tien dagen door Europa om zo geld op te halen voor KiKa. | Foto: pr.
Jeroen van der Nagel en Bart Keultjes gaan in hun 'barrel' in tien dagen door Europa om zo geld op te halen voor KiKa. | Foto: pr. Foto: pr.

Buurman & Buurman in barrel door Europa voor KiKa

Algemeen

Voorhout • Met een auto van meer dan 20 jaar oud in 7 dagen zo'n 4000 kilometer door 10 landen van Europa afleggen. Van 22 juni tot en met 28 juni gaan Jeroen van der Nagel en Bart Keultjes de uitdaging aan tijdens The Barrel Challenge.

Onder de naam 'Team Buurman & Buurman' rijden de Voorhouters de rally door onder andere Tsjechië, Slowakije en Roemenië. Onderweg moeten ze ook nog een flink aantal opdrachten uitvoeren. Aan het avontuur hebben de buurmannen het goede doel KiKa gekoppeld. Om geld in te zamelen, dat rechtstreeks naar KiKa gaat, worden handjes verkocht. Op deze handjes staan de namen van de sponsoren en ze krijgen een mooi plekje op de auto. Via de actiepagina https://www.actievoorkika.nl/team-buurman-buurman kan geld gedoneerd worden op IBAN: NL89 INGB 0000008118. Belangrijk om te vermelden dat het om 'Team Buurman en Buurman' gaat. Jeroen en Bart zijn te volgen via fb.me/teambuurmanbuurman.

W

Uit de krant