Kringloopdonatie voor kinderboerderij 't Schaapsherdertje | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Joke Spanjaard, Marie-Alin Alkemade, Marjolijn Zweere en Marion Radford met de cheque van 1.500 euro. | Foto: pr.
Joke Spanjaard, Marie-Alin Alkemade, Marjolijn Zweere en Marion Radford met de cheque van 1.500 euro. | Foto: pr. (Foto: )

Kringloopdonatie voor kinderboerderij 't Schaapsherdertje

Voorhout • Kringloopwinkel Herenstraat 63 doneert een groot deel van zijn opbrengsten aan goede doelen uit Teylingen en aanliggende gemeentes. Kinderboerderij 't Schaapsherdertje uit Noordwijk ontving vorige week een bijdrage.

 

In 2017 is de kinderboerderij gestart aan de Freesialaan in Noordwijk. Enthousiaste vrijwilligers bouwden de boerderij op, alles met behulp van donaties en giften. Het onderhoud van een boerderij vergt veel kluswerk en daar is gereedschap nodig. Voor het opbergen van dit gereedschap wil 't Schaapsherdertje een afsluitbare container aanschaffen. Daar kan alles in, zodat alle spullen veilig en droog kunnen blijven, klaar voor een volgend gebruik. Want werkt blijft er altijd. Daar wil Stichting Kringloop Herenstraat 63 graag aan bijdragen. Vandaar de cheque van 1.500 euro, die in de kringloopwinkel is uitgereikt aan Marie-Alin Alkemade en Marion Radford van de kinderboerderij.

 

Lees meer in De Teylinger van woensdag 26 juni.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>