Nicci French komt eigen tulp dopen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Mark Kohn
Sassenheim

Nicci French komt eigen tulp dopen

Sassenheim • Nicci French brengt op zondag 7 juli een bezoek aan Sassenheim ter gelegenheid van het verschijnen van de nieuwe thriller 'Huis vol leugens'. Tussen 13.15 en 14.15 uur is een gratis meet & greet bij de ingang van Park Rusthoff, waar beide auteurs ook zullen signeren. Daarnaast mag het wereldberoemde schrijversduo deze middag een eigen tulp dopen.

Rond 14.15 uur wordt de 'Nicci French-tulp' gedoopt. Willemien Wagner van de gelijknamige boekhandel, nam het initiatief tot het bezoek en de vernoeming. Wagner: "Het is ons gelukt het bekende schrijversduo te mogen ontvangen. De tulp heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Nog voordat we inhoudelijk iets van het boek hadden gelezen, spotte ik dit prachtige omslag. Ik zei tegen de uitgever: 'Deze keer kom je niet onder Sassenheim uit hoor. Met deze omslag móet Nicci French wel naar de Bollenstreek komen!' Het leek mij geweldig om een tulp naar een auteur te mogen vernoemen. Daar ben ik achteraan gegaan en het is gelukt!".

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om haar thrillers en korte verhalen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>