Arjan Heijl overhandigt het eerste welkomstpakket aan Erik van Gogh. Hij woont sinds juni in de Warmundastraat.| Foto: pr.
Arjan Heijl overhandigt het eerste welkomstpakket aan Erik van Gogh. Hij woont sinds juni in de Warmundastraat.| Foto: pr. Foto: pr.

Welkomstpakket voor nieuwe Warmonders

Zakelijk Warmond

Warmond • Vanaf deze week ontvangen alle nieuwe bewoners van een bestaand of nieuwbouw huis in Warmond een welkomstpakket op hun nieuwe huisadres. Geïnspireerd door de, zeker voor Warmondse begrippen, vele bouwlocaties in het dorp, hebben een aantal ondernemers de handen ineen geslagen en een pakket samengesteld.

Stichting Warmond aan de Kaag, eerder dit jaar ontstaan uit een samengaan van de lokale VVV en Warmond Promotie heeft dit initiatief genomen en stelt de pakketten samen. Het eerste pakket is zaterdag 13 juli door voorzitter Arjan Heijl van Warmond aan de Kaag uitgereikt. Naast een aantal informatieve bladen en folders is de doos gevuld met praktische informatie wat er in het dorp en omgeving is te doen, een flink aantal mooie aanbiedingen van Warmondse bedrijven en een paar leuke attenties.

Ook voor inwoners die binnen het dorp verhuizen

Ook wanneer een inwoner binnen Warmond verhuist is het de bedoeling dat hij een pakket ontvangt. De komende weken worden ook nog een aantal bewoners van projecten die recentelijk zijn opgeleverd verrast met een pakket van Warmond aan de Kaag. Laura van Leenen van Bloemenwinkel Passie zorgt voor het rondbrengen; mochten bewoners onverhoopt niet thuis zijn dan is er een welkomstkaart gemaakt. Met deze kaart kan bij de VVV winkel op de Gemeentehaven een pakket worden opgehaald. Meer informatie staat op www.warmondaandekaag.nl

Uit de krant