Afbeelding
Foto: pr.

Oldtimer Festival Park Rusthoff

Algemeen

Reeds vier jaar op rij een groot succes: dit jaar dus het eerste lustrum! Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, tezamen met een aantal enthousiaste oldtimereigenaren, op zondag 1 september het Oldtimerfestival in en rond het Park Rusthoff in Sassenheim.

Vorig jaar trok het evenement ruim 8000 bezoekers. Met deze vijfde achtereenvolgende editie wordt et festial als echte traditie bevestigd. Van 12.00-16.30 uur zullen vele oldtimers (auto's, brommers, motoren en andere bijzondere voertuigen) te bewonderen zijn. Tevens zijn er een aantal kramen met oldtimer gerelateerde activiteiten en koopwaar, zoals een autobekleder en -restaurateur maar ook een oldtimer taxateur.
De kleinsten kunnen zich ondertussen vermaken op springkussens en diverse andere attracties. Ook in de Hoofdstraat is genoeg te zien en te doen. Vanaf het Boschplein en de J.P. Gouverneurlaan start om 13.00 uur een auto-oldtimerrit. Na afloop van de rit zullen de auto's in de Hoofdstraat en Boschplein te bewonderen zijn. Ook dit jaar is er weer een brommer-oldtimer rit. Deze rit start om 1400 vanaf het Boschplein. De oude brommers zullen na de rit worden opgesteld nabij de hoofdingang van het park. Zoals elk jaar is er ook nu weer een speciale attractie, dit jaar voor het lustrum wel een héél bijzondere. Maar die houden we nog even verstopt onder de motorkap...
De Rock en Roll band Mainline 55 zal wederom de muzikale omlijsting verzorgen. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide en professionele Food Plaza waar een ieder aan zijn trekken kan komen. Vanzelfsprekend is ook ons eigen paviljoen "het Sassennest" open voor diverse versnaperingen. Voor meer informatie en/of inschrijven voor het opstellen van uw Oldtimer in het park of voor deelname aan de auto- of brommerrit kunt u terecht op www.parkrusthoff.nl of bij Ton Wijsman 06-51153417 of John van Beek 06-39021399.

Uit de krant