Nederlands senioren bowlingteam presenteert zich in Warmond | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Het Nederlands bowlingteam zal deelnemen aan  het WK bowlen voor 50-plussers. | Foto: PR
Het Nederlands bowlingteam zal deelnemen aan het WK bowlen voor 50-plussers. | Foto: PR (Foto: )

Nederlands senioren bowlingteam presenteert zich in Warmond

Op zondag 21 juli, vond bij Lucky's Bowling van Dekker Warmond de teampresentatie en teamtraining plaats van het Nederlands team dat deelneemt aan de WK voor senioren in de Verenigde Staten.

Van 2 t/m 10 september vindt het WK bowlen voor 50-plussers plaats in South Point Plaza te Las Vegas (VS). Naast teams uit 37 landen doet Nederland mee met een dames- en herenteam bestaande uit elk 4 spelers. Zo'n 250 atleten zullen om de medailles strijden in de singles, de dubbels, de teams, de All Events en de Masters finale.

Het Nederlandse team bestaat uit:
Dames: Inge Hazeleger, Sonja Pannen, Kirsten van der Kooij en Marja van Dijk.
Heren: Jack Edelaar, Ron van den Bogaard, Peter van den Oever en Erwin Groen.
Reserve staan Marian Verhoef en Jan Passie. Teammanager/coaches zijn Lia Fievet en Frans Wagemakers.

Oliepatronen
De laatste gezamenlijke dames- en herenteamtraining vond plaats op zondag 21 juli bij Lucky's Bowling te Warmond. De banen van Lucky's Bowling zijn van precies hetzelfde type als die in South Point zodat de omstandigheden zoveel mogelijk nagebootst kunnen worden. Het damesteam en enkele heren hebben het afgelopen half jaar, dankzij de goede medewerking van Lucky's Bowling, op deze banen allerlei mogelijke 12 WK oliepatronen uitgeprobeerd. Ter plekke wordt pas bekend gemaakt welk oliepatroon het gaat worden. Dinsdag 27 augustus vertrekken zij naar Las Vegas en komen dinsdag 10 september weer op Schiphol aan.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>