Klikken en tikken in Voorhout | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Wie niet overweg kan met computer en internet, raakt steeds verder achterop in de wereld. Met een cursus van de bieb krijgt u de beginselen onder de knie.
Wie niet overweg kan met computer en internet, raakt steeds verder achterop in de wereld. Met een cursus van de bieb krijgt u de beginselen onder de knie. (Foto: pr)

Klikken en tikken in Voorhout

Op dinsdag 10 september start de beginnerscursus voor Internet "Klik & Tik" in de Bibliotheek van Voorhout. Deze cursus is voor iedereen die meer met internet wil doen, maar nog niet weet hoe dat werkt.

Deelnemers van deze cursus leren in vijf lessen van twee uur hoe zij: informatie zoeken en vinden via Google, websites via de adresbalk herkennen, een reis plannen met openbaar vervoer, tweedehands koopjes vinden via Marktplaats en informatie op te zoeken over bijvoorbeeld een hobby. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes, zodat iedere cursist de nodige aandacht krijgt. De cursusdagen zijn dinsdag 10, 17, 24 september en 1 en 8 oktober. De cursus wordt gegeven van 14:15 uur tot 16:15 uur in de Bibliotheek van Voorhout. De kosten voor deze cursus zijn € 15,- voor leden van de bibliotheek en € 20,- voor niet-leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek geregeld worden en ook via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl Daar vindt u meer informatie over allerlei cursussen. Heeft u losse vragen op digitaal gebied? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. Deze vindt iedere dinsdag plaats vanaf 3 september in de bibliotheek van Voorhout tussen 10-12 uur. De inloop is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>