Het Trefpunt blij met sponsoren | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
sponsoren geflankeerd door voorzitter Anne Scheltes (voorste rij eerste van links) en penningmeester Arjo van Trigt (achterste rij tweede van links | Foto: Mette Tros
sponsoren geflankeerd door voorzitter Anne Scheltes (voorste rij eerste van links) en penningmeester Arjo van Trigt (achterste rij tweede van links | Foto: Mette Tros (Foto: )

Het Trefpunt blij met sponsoren

Het bestuur van theater Het Trefpunt zat op 9 augustus met zijn sponsoren rond de tafel in grand-café De Oude School om de nieuwe contracten te ondertekenen.

Op deze vrijdag namiddag waren de sponsoren van theater Het Trefpunt uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje het sponsorcontract voor het komende seizoen te ondertekenen.

Het theater draait geheel op inkomsten van de kaartverkoop en van levensbelang: sponsorgelden. Voorzitter Anne Scheltes kwam met mooi nieuws: de cijfers van het afgelopen seizoen zijn goed en er is een positief resultaat behaald. Een hoger saldo drijft ook de ambitie op. Misschien is er ruimte voor risicovollere voorstellingen?
Het nieuwe theaterseizoen begint op vrijdag 20 september om 20.30 uur met een voorstelling van cabaretier Viggo Waas. Een kaartje kost 18,00 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, 45 minuten voor aanvang aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).

Zie voor de hele jaarprogrammering www.theaterhettrefpunt.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>