Scouting Scojesa start nieuw seizoen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
De Bevers, de jongste speltak van Scojesa (5-7 jaar). | Foto: PR
De Bevers, de jongste speltak van Scojesa (5-7 jaar). | Foto: PR (Foto: )

Scouting Scojesa start nieuw seizoen

Op 7 september start het nieuwe seizoen bij scoutinggroep Scojesa. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om afwisselende en avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Aanstaande zaterdagmiddag zullen de leden traditioneel het seizoen gezamenlijk openen met een activiteiten in en rond het centrum van Sassenheim. Vanuit het park zullen zij bij opdrachten en spellen langsgaan op verschillende plekken in het dorp. Een week later zullen de reguliere 'opkomsten' van de verschillende leeftijdsgroepen weer georganiseerd worden vanuit het clubhuis aan de Sportdreef.
Tijdens de zomerstop hebben de jeugdleden niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland op zomerkamp geweest. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Baarn, waar ze raadsels rondom de elementen water, vuur, aarde en lucht oplosten . De scouts (11 t/m 15 jaar) kampeerden een week in Mook met als thema van 'Weerwolven van Wakkerdam'. De explorers (15 t/m 18 jaar) waren te gast op het Scoutinglandgoed Zeewolde waar ze hun eigen programma op en rond het water draaiden.

Gave activiteiten
Gedurende het komende seizoen worden door de teams van vrijwilligers weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. Hierbij staat afwisseling, plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop. Van het organiseren van een karaoke-middag tot het lopen van een spannende tocht door de duinen. Maar ook koekjes of pizza's bakken in een zelfgebouwde kampvuuroven, knotsgekke spellen en weekendkampen staan op het programma.
Kinderen vanaf 5 jaar die van uitdaging houden en bovenstaande activiteiten aanspreken zijn van harte welkom om eens te komen kijken. Men mag vier keer gratis meedoen voor besloten wordt om lid te worden. Voor meer informatie kan men tijdens de opening aanstaande zaterdag terecht bij de centrale post in Park Rusthoff, of op de website www.scojesa.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>