Logo deteylinger.nl
In de bibliotheek is elke donderdag tussen 14 en 16 uur hulp te vinden over digitale zaken.
In de bibliotheek is elke donderdag tussen 14 en 16 uur hulp te vinden over digitale zaken. (Foto: pr)

Windows 10 workshop in Warmond

De Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Warmond biedt in samenwerking met Seniorweb workshops over Windows 10 aan. Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Tijdens deze workshops ontdekken deelnemers wat ze er zelf mee kunnen.

Op maandag 16 september gaat het over Bestandsbeheer. De workshops van elk 2 uur worden gehouden op maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek van Warmond. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, maximaal 6 deelnemers, zodat u alle tijd en aandacht krijgt. Een laptop hoeft u niet mee te nemen. Deze staat voor u klaar in de bibliotheek.
Op 23 september staat Edge op het programma, en op 30 september Veiligheid en onderhoud. In deze laatste workshop ontdekt u wat u kunt doen om uw computer te beveiligen en te onderhouden. Leer een goed wachtwoord kiezen, antivirus- en antispywaresoftware gebruiken, back-ups maken, herstelpunten terugzetten en programma's verwijderen. De kosten per workshop zijn € 7,50 voor leden van de Bibliotheek Bollenstreek en/of Seniorweb en € 10,00 voor niet-leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en ook via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl. Heeft u een andere digitale vraag? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Warmond is dit spreekuur vanaf woensdag 4 september iedere week van 13:00-15:00 uur. Inloop is gratis!
Bibliotheek Bollenstreek, Herenweg 80, Warmond.

Meer berichten