Logo deteylinger.nl
Foto: Willemien Timmers

Beginnerscursussen bij Sassem Troef

Al vele jaren is er bij Sassem Troef een bridgecursus op de dinsdagavond. Ook dit jaar is dat weer het geval met ingang van dinsdagavond 10 september.

Dit seizoen start er ook op de woensdagmiddag zo'n cursus. Vanaf woensdagmiddag 11 september (aanvang 13.30 uur) wordt deze cursus gegeven in partycentrum De Oude Tol in Sassenheim. Bridge is een boeiend kaartspel, maar ook een sociale bezigheid. Na afloop van het kaarten nog even gezellig napraten met elkaar leidt vaak tot nieuwe vriendschappen.
Indien u interesse heeft: er is een gratis en vrijblijvende kennismakingsavond op dinsdagavond 3 september, eveneens in De Oude Tol. Ook kunt u informatie vinden op de site van Sassem Troef (www.sassemtroef.nl).
Als u vragen heeft of als u zich wilt aanmelden voor de kennismakingsavond of de cursus kan dat telefonisch bij Marianna Hiel, de gediplomeerde bridgedocente van deze cursussen (06-55725036) of per e-mail (leukbridge@kpnmail.nl) . De kosten van de cursus zijn € 85,00 inclusief lesboek (14 lessen).

 

 

 

Meer berichten