Een stralend bruidspaar! | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
In hun nieuwe, prachtige nestje in Voorhout blikt het kersverse bruidspaar terug op een hele mooie dag. | Foto: PvK
In hun nieuwe, prachtige nestje in Voorhout blikt het kersverse bruidspaar terug op een hele mooie dag. | Foto: PvK (Foto: )

Een stralend bruidspaar!

Jaarlijks stappen er een aantal geliefden met elkaar in het huwelijksbootje dat in de gemeente Teylingen ligt aangemeerd. Op weg naar een gelukkige toekomst met elkaar. Vorige week woensdag was er echter een bijzondere huwelijksceremonie. De burgemeester die in haar eigen gemeente trouwt. In paviljoen 'Sassennest' in Park Rusthoff schoven Carla Breuer en haar geliefde Erwin Koenen elkaar in het bijzijn van familie en enkele vrienden de trouwringen om. De bezegeling van hun relatie.

Door Piet van Kampen

Voor beiden is het niet de eerste keer dat het jawoord werd uitgesproken. Zowel Carla als Erwin hebben beiden twee kinderen uit een vorig huwelijk. Hetgeen niet wegneemt dat ook een nieuwe verbintenis zoals zo vaak voor komt tot een nieuw en mooi vervolg op de levensweg kan leiden. Zeker als de kinderen hier volledig achter staan. De zonen Mathijs en Wilbert van Erwin en zoon Jort en dochter Aimée van Carla staan dit ook en dat is een prachtige basis om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan. 

Voordat Carla Breuer Teylingen's eerste burger werd, bekleedde zij dit ambt in Werkendam. Bij haar eerste officiële 'optreden' had zij een speech voorbereid een gaf die tijdelijk even in bewaring aan de gemeentesecretaris Erwin Koenen. 'Het was de eerste blik in zijn ogen maar het deed mij toen verder niets' biecht Carla op. Pas later ontluikte er iets tussen die twee en de klik was er. Cupido deed zijn werk. Na haar ambtsperiode in Werkendam wachtte haar het werk aan de Teylingse winkel. Inmiddels was het stel erg aan elkaar gehecht en Erwin verhuisde mee naar de ambtswoning in Voorhout. Trouwplannen waren vooralsnog niet aan de orde. Tot aan het veel besproken moment op dinsdag 4 maart van dit jaar.

Nu echt
Het was tijdens de Boerenbruiloft van carnavalsvereniging De Saksen op 4 maart waar beiden als boerenbruidspaar voor waren uitgenodigd. Boer Geert Geesing en boerin Trude van Teylingen leefden zich helemaal uit in hun rol. 'Het was allemaal perfect georganiseerd' prijst Carla de organiserende Saksen. Na de 'ludieke trouwerij' volgde het feest in 't Onderdak en daar was voor de feestende menigte een onverwacht moment-suprème. Boer Geert ging door de knieën en vroeg zijn 'fakebruid' nu echt serieus ten huwelijk. De enigszins verraste boerin antwoordde met een spontaan 'ja natuurlijk' en vanaf dat moment volgden de voorbereidingen voor de écht grote stap. Missie 'Boer zoek vrouw' geslaagd. Overigens had hij haar natuurlijk allang gevonden. Exact een half jaar later traden zij NU ECHT in het huwelijk zoals op de bruidstaart stond.
In hun nieuwe, prachtige nestje in Voorhout blikt het kersverse bruidspaar terug op een hele mooie dag. 'Wij wilden dit feest beslist in onze prachtige gemeente vieren' benadrukt Carla. 'Het is hier echt geweldig' Daarom hebben wij voor Park Rusthoff als trouwlocatie gekozen en van het heerlijke diner in de Tulphoeve in Voorhout genoten' geniet het paar nog na. Op vrijdag volgde er een receptie in Grand Café Jan van Brabant in Sassenheim waar vele tientallen handen werden geschud en wensen in ontvangst werden genomen. 'Het waren bijzonder mooie dagen voor ons' blikt het echtpaar eensgezind en zeer voldaan terug. 'We hebben ook zoveel felicitaties via de social media en kaarten gehad, bloemen, cadeaus en gelukwensen die allemaal hartverwarmend waren.'Een onvergetelijke dag om met veel genoegen op terug te zien' spreekt de burgemeester haar welgemeende dank aan iedereen uit.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>