Jubileumjaar Crescendo Sassenheim officieel geopend | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Huidige en oud-leden van Crescendo repeteren gezamenlijk voor 115-jarig jubileumconcert op 23 november. | Foto: PR
Huidige en oud-leden van Crescendo repeteren gezamenlijk voor 115-jarig jubileumconcert op 23 november. | Foto: PR (Foto: )

Jubileumjaar Crescendo Sassenheim officieel geopend

Op 4 september 1904 zag de Sassenheimse muziekvereniging Crescendo officieel het levenslicht. Nu, 115 jaar later, viert de hele vereniging samen met Teylingen de komende maanden feest. Afgelopen zaterdag werd het jubileumjaar officieel geopend door wethouders Arno van Kempen en Marlies Volgen in de Julianakerk in Sassenheim.

Van heinde en verre kwamen huidige en oud-leden van Crescendo naar het 'thuishonk' aan de Julianalaan in Sassenheim om oude herinneringen op te halen, nieuwe te maken en natuurlijk muziek te spelen. "Jullie zijn een vereniging die er mag zijn; en daar zijn we trots op!", aldus wethouder Van Kempen tijdens zijn openingsspeech. Onder leiding van Dirk van der Niet, dirigent van het Groot Harmonieorkest van Crescendo, werkten alle drie de orkesten en oud-leden van Crescendo aan het muziekstuk 'High 5 for 115'. "Eventuele foutjes zullen we niet terugkoppelen aan het college", grapte wethouder Van Kempen. Het swingende werk 'High 5 for 115', speciaal gecomponeerd voor het 115-jarig bestaan door dirigent en muzikant Michel de Haas, zal tijdens het Jubileumconcert in Hotel Van der Valk Sassenheim op 23 november ten gehore worden gebracht. Kaarten voor dit concert zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Primera Sassenheim. Meer info: www.crescendosassenheim.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>