Een handbalwedstrijd duurt 60 minuten zelfs met tijdstraffen

Algemeen

Fortissimo was de tegenstander van Foreholte afgelopen zondag. Vanaf minuut 13 kregen Foreholte de aanval van Fortissimo goed onder controle. De voorsprong werd echter nooit groter dan 2 punten. De rust werd zelfs met 13-14 ingegaan. Na de rust kwamen de dames van Foreholte sterk uit de kleedkamer. Het goede verdedigende werk, inclusief keeperswerk door Feline Lanooy, werd beloond en zo liep Foreholte door goede acties, snelle tegenaanval, samenspel met de cirkel en hoek uit tot 5 doelpunten verschil. Maar op een of andere manier ging er wat mis. De dip die Foreholte normaal na de rust heeft kwam wat later. Daarbij kwam Foreholte helaas te vaak met 5 speelsters te staan waardoor Fortissimo weer grip kreeg op het spel. Met nog 4 minuten te spelen begon Fortissimo aan hun slot offensief en de fouten van HV Foreholte werden afgestraft. Fortissimo scoorde aan de lopende band. De eindstand was 26-22. Zaterdag avond 12 oktober zal het een zware avond worden want zowel bij dames 2 als dames 1 komen de koplopers op visite, VOC en Kwiek. De wedstrijden beginnen respectievelijk om 19.00 uur en 20.45 uur in Sporthal De Tulp.