Workshops e-books op je e-reader | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr

Workshops e-books op je e-reader

Wil je graag e-books lezen op je e-reader? Maar weet je niet goed hoe je de e-books van de Bibliotheek erop krijgt? Dan is deze workshop iets voor jou!

Hoe download je een e-book van de bibliotheek? En hoe krijg je dit boek dan uiteindelijk op je e-reader? Tijdens deze workshop wordt alles haarfijn uitgelegd. Na deze workshop kun je zelfstandig inloggen bij de online Bibliotheek, en boeken op een makkelijke manier uitkiezen en downloaden op je e-reader om te lezen. Kom je naar de workshop? Neem dan wel je lenerspas mee en eventueel het wachtwoord om in te loggen op de site van Bibliotheek Bollenstreek, zo kunnen we direct helpen. Ook is het handig als je je eigen e-reader en laptop meeneemt. De workshop vindt plaats in de bibliotheek van Voorhout op dinsdag 22 oktober vanaf 14:15 uur. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en ook via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl. Daar kunt u ook kijken voor meer informatie over deze en andere cursussen.
Heeft u een andere digitale vraag? Kom naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Voorhout vindt dit spreekuur iedere dinsdag plaats van 10:00-12:00 uur. Inloop is gratis!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>