Op weg naar eerste HLT Beursvloer | De Teylinger
Logo deteylinger.nl

Op weg naar eerste HLT Beursvloer

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal op de eerste HLT- Beursvloer die de HLT Uitdaging organiseert op donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse. De HLT Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging, stichting, burgerinitiatief of maatschappelijke instelling in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen.

De HLT Uitdaging biedt vrijwilligersorganisaties- en initiatieven, stichtingen, verenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen, gemeenten en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.hltuitdaging.nl maar ook één keer per twee jaar tijdens de Beursvloer. Verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven hebben vaak weinig geld. Ze kunnen spullen, extra menskracht en (specialistische) kennis goed gebruiken om hun werk eenvoudiger en/of duurzamer te kunnen uitvoeren en hun doelen sneller te realiseren. Met het evenement Beursvloer helpt de HLT Uitdaging daarbij door mooie en effectieve verbindingen met het bedrijfsleven te leggen.

Tipje van de sluier
Al ruim 50 vragen vanuit verschillende stichtingen, verenigingen, clubs zijn aangemeld bij de HLT Uitdaging voor de eerste Beursvloer op 31 oktober. Maar er kan nog veel meer bij! Ook hebben zich al ondernemers met een specifiek aanbod gemeld…. Tot 27 oktober kunt u nog vragen en/of wensen indienen. Heeft u als vrijwilligersorganisatie, stichting, vereniging of maatschappelijke instelling vragen of wensen waarvan u denkt dat ondernemers daarbij kunnen helpen met kennis, menskracht of materialen? Meld deze aan via www.hltuitdaging.nl "aanmelden vraag&aanbod". U maakt extra kans op een geslaagde Match wanneer u een leuke of ludieke "tegenprestatie" aanbiedt. Na registratie van uw vragen/wensen nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn op 31 oktober. Op de website vind u alle informatie over de Beursvloer. Inspiratie opdoen? Kijk op de website wat uw collega organisaties aangevraagd hebben met welke tegenprestatie.

Steentje bijdragen
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dat dit niet altijd hoeft in de vorm van financiële sponsoring, laat de HLT Uitdaging met de Beursvloer zien. Hier krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een burgerinitiatief te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen (duurzaamheid).
Samen wordt gekeken wat de vereniging, stichting of het burgerinitiatief voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches vertegenwoordigen een maatschappelijke waarde. Over de uitvoering van matches plaatst de HLT Uitdaging berichten op social media.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>