Graaf Jan Jazzy Sunday met nieuw talent Rita Gemerts | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Rita Gemerts in aanstormend talent in de jazzwereld. | Foto: PR
Rita Gemerts in aanstormend talent in de jazzwereld. | Foto: PR (Foto: )

Graaf Jan Jazzy Sunday met nieuw talent Rita Gemerts

sassenheim n Zondagmiddag 20 oktober gaat in het altijd gezellige en drukbezochte Grand Café Graaf Jan in Sassenheim het nieuwe jazzseizoen van start. En wat een start! Het seizoen begint met een optreden van zangeres Rita Gemerts en saxofonist Ruud Eeuwen.

Zangeres Rita is een veelbelovende nieuwe verschijning op de Nederlandse jazzpodia maar heeft desondanks, in haar prille carrière al zeer veel lovende recensies mogen ontvangen en volle zalen met enthousiast publiek mogen beleven. Ze is regelmatig te horen in jazzcafe`s en -clubs, op jazzpodia en -festivals in de randstad en ze is veelgevraagde zangeres voor studio-opnamen. Ook is ze veelgevraagd als gastvocalisten bij diverse Big Bands en Gospelkoren. Met haar heerlijk ¨bluesy¨ stem vertolkt ze met veel gevoel de mooiste jazz-ballads en lekkere latin-american songs, b.v. de emotionele ballads Misty en Harlem Nocturne, maar ze gaat ook helemaal uit haar dak met vette scatsolo's in Night and Day, Route 66 en Four. Haar versies van Al Jarreau's Spain en Black Orpheus zijn opzienbarend. Saxofonist Ruud Eeuwen is eveneens een veelgevraagde muzikant en speelt met zijn sfeervolle fluwelen saxgeluid, dat doet denken aan Stan Getz en Paul Desmond, prachtige lyrische saxofoonsolo`s. De overige leden van het jazzcombo zijn: pianist Joost Italianer, bassist Johnny Tevreden en organisator van deze jazzmiddag drummer Pim de Boer.

Kom zondag 20 oktober gezellig naar Grand Café Graaf Jan aan de Jan van Brabantweg 3 (Sassembourg) in Sassenheim en geniet van deze geweldige zangeres met band. Het concert begint 14:30 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>