Zonnebloem organiseert modeshow | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
| Foto: PR
| Foto: PR (Foto: )

Zonnebloem organiseert modeshow

Op vrijdag 18 oktober stroomde de zaal 't Zenit vol met gasten van de Zonnebloem en andere dorpsgenoten. Langs de kanten stonden rekken vol shirtjes, jumpers, blouses en pantalons.

Firma Meijssen Mode presenteerde haar nieuwe herfst- en wintercollectie. Drie Warmondse modellen showden diverse kledingstukken. Zij liepen tussen de aanwezigen door, terwijl er informatie werd gegeven over het gedragen kledingstuk.
De aanwezigen mocht in alle vrijheid voelen aan de stof, of de binnenkant bekijken. Een kledingstuk ziet er altijd aantrekkelijker uit wanneer het geshowd wordt, dan wanneer het op een rek hangt. Na de presentatie was er volop gelegenheid om langs de kledingrekken te gaan om de alles te bekijken. Er was een ruimte ingericht waar de kleding gepast kon worden, en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt.
De vrijwilligers van de Zonnebloem liepen af en aan om te helpen met zoeken en met passen. Voldaan en tevreden over de gezellige middag gingen de aanwezigen huiswaarts, waarvan velen met een nieuw kledingstuk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>