Theater 't Onderdak start met de verkoop loten | De Teylinger
Logo deteylinger.nl

Theater 't Onderdak start met de verkoop loten

Begin september is het vrijwilligersteam van Theater 't Onderdak gestart met de verkoop van loten om de ambitieuze plannen voor de renovatie van de foyer te kunnen realiseren.

In 2020 bestaat theater 't Onderdak 20 jaar. Niet alleen een bijzonder jubileumfeest maar ook reden voor een fikse opknapbeurt van de foyer. De foyerruimte wordt steeds meer gebruikt voor een mix aan activiteiten. Het is in de loop der jaren een multifunctionele ruimte geworden. Onze gasten zijn niet alleen het theaterpubliek. De foyer en theaterzaal worden ook gebruikt voor presentaties, vergaderingen, uitvoeringen van basis-, muziek- en theaterscholen, carnaval en verenigingsfeesten. Theater 't Onderdak heeft een echte streekfunctie. Om onze gasten te behouden maar ook om nog meer mensen naar het theater en de foyer te trekken, is een renovatie noodzakelijk. De aankleding van de foyer paste in het tijdsbeeld van toen. Nu is dat niet meer zo. De inrichting is armoedig en gedateerd. Er zijn beschadigingen aan verfwerk en tegels, de kleuren zijn niet meer actueel. Ook de lichtblauwe tegelvloer in de foyer is niet meer acceptabel. Dergelijke ongezellige tegelvloeren vind je alleen nog in verouderde zwembaden, maar is voor een theater zeker niet meer van deze tijd. Het vervangen hiervan is de groiotste kostenpost. De vloer moet eerst geëgaliseerd worden. Daarna kan er de nieuwe vloer in. De renovatie gaat naar verwachting in de zomer van 2020 plaatsvinden. Met het oog op het 20-jarig bestaan volgend jaar september is er door een aantal vrijwilligers voor de renovatie van de foyer een projectgroep gevormd. Deze groep heeft hulp gevraagd aan de HMC (hout-meubel-interieur) mbo vakschool in Amsterdam. Vier studenten hebben ontwerpen gemaakt voor een grootscheepse facelift waarbij alles rigoureus wordt aangepakt, van vloer tot muur en van meubilair tot verlichting. Ook de akoestiek krijgt extra aandacht. Alle betrokkenen zien het resultaat al helemaal voor ogen. "Niet alleen veel sfeervoller maar ook een veel en veel chiquere uitstraling. Bezoekers gaan echt weer 't avondje uit gevoel ervaren".

Loten
De verkoop van de loten loopt tot 31 december 2019. De loten zijn te koop in de foyer voor én na afloop van een theatervoorstelling of film. Bij aankoop van 5 loten of meer, dan kun je ook mailen naar theater 't Onderdak: info@hetonderdak.nl De loten kosten € 2,00 per stuk. Alle prijzen worden verloot, ook als niet alle 6.000 lootjes verkocht zijn. De trekking is op 15 januari 2020 in theater 't Onderdak. Dankzij sponsoren hebben we een heel mooi prijzenpakket samen kunnen stellen. Nieuwsgierig naar de prijzen? Kijk dan op de website naar de inhoud van het prijzenpakket. De uitslag wordt natuurlijk ook bekend gemaakt op de website van 't Onderdak en in de regionale media.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>