Feestelijke opening IJsMeulen Voorhout | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Ondanks het matige weer van afgelopen zaterdag zijn er veel mensen even komen kijken en uiteraard proeven.| Foto: PR
Ondanks het matige weer van afgelopen zaterdag zijn er veel mensen even komen kijken en uiteraard proeven.| Foto: PR (Foto: )

Feestelijke opening IJsMeulen Voorhout

Na een maand hard werken en veel regelen konden de gebroeders Marcel en Arnoud Vermeulen afgelopen zaterdag hun gloednieuwe winkel de IJsMeulen specialist in ijs en chocolade openen.

"We liepen al een hele tijd met het idee om een winkel te openen waar we zelf ambachtelijk Italiaans schepijs en 100% biologische chocolade wilde maken. Toen het voormalige pand van de ijssalon in Voorhout beschikbaar kwam hebben we de knop doorgehakt. We hadden alles al in ons hoofd maar we moesten het alleen nog uitvoeren," verteld een zichtbaar trotse Marcel Vermeulen. Wie de KoffieMeulen uit Sassenheim en ook Oegstgeest kent, herkent in de IJsMeulen direct de stijl. "Ondanks dat het een geheel op zichzelf staande winkel is zie je toch duidelijk overeenkomsten met de winkel in Sassenheim en Oegstgeest. Zo kan je in Voorhout ook terecht voor dezelfde kwaliteit koffie en thee, we hebben uiteraard niet het gehele assortiment van de KoffieMeulen maar wel dezelfde vertrouwde kwaliteit. En zo kan je vanaf de komende zomer ook in Sassenheim genieten van het ambachtelijke ijs dat we in onze eigen keuken bereiden," vult Arnoud aan. De IJsMeulen is gevestigd aan de Herenstraat 43h in Voorhout, in de winterperiode zijn ze 6 dagen geopend van 09.30 tot 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur) en in de zomer alle dagen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>