Drie talenten van de Paul van Vliet Academie in Theater 't Onderdak | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Yara van Engelen. | Foto PR
Yara van Engelen. | Foto PR (Foto: )

Drie talenten van de Paul van Vliet Academie in Theater 't Onderdak

Een van de doelstellingen van Theater 't Onderdak is jong talent een podium bieden. Op zaterdag 16 november komen talenten van de Paul van Vliet Academie (www.paulvanvlietacademie) naar Sassenheim.

Het zijn Yara van Engelen, duo ManCo en Hugo van Eck. 

ManCo (Maarten Mantel & Brian Cox) – KOFFIE?
Het leven is bijna ondenkbaar zonder koffie. Je staat er mee op, gaat er mee naar je werk, en een beetje nachtbraker gaat er zelfs mee naar bed. Maar in het theater is koffie vaak niet meer dan het pauzedrankje. Tot nu! In het debuutprogramma KOFFIE? Sleept ManCo het bescheiden bonenbrouwsel het toneel op, met hilarische gevolgen. Een gevarieerd programma van sketches, liedjes, grapjes en mime. Zij halen alles uit de kast om u te vermaken (en om ruimte te maken voor de snelfiltermaling). Komt dat zien! Manco is een komisch duo, gevormd door Brian Cox die afgestudeerd is in 2018 en Maarten Mantel die in het afstudeerjaar zit van de Paul van Vliet Academie.

Yara van Engelen
"…Ik maak zoveel domme dingen mee, dat ik wel cabaret moet maken" dat hoor je Yara vaak zeggen. Als je net even anders kijkt begint het op te vallen dat heel veel dingen eigenlijk heel raar zijn.... zoals volwassenen, onze (over)gestructureerde maatschappij, social media en die oneindige druk om je benen zo glad mogelijk te scheren. Als we weer naar elkaar zouden luisteren, misschien wordt de wereld dan een minder gekke plek…"

Hugo van Eck
"Net als iedereen leidt Hugo van Eck een leven van keuzes, vragen en antwoorden. Maar er is en blijft één vraag die hij maar niet beantwoord krijgt: Wat is mijn rol in het grote geheel? Waar pas ik? En hoe moet ik me houden om alles zo vreedzaam mogelijk te laten verlopen? Door zijn pogingen deze vraag te beantwoorden is zijn innerlijk veranderd in een soort schaakspel tegen zichzelf. En als je tegen jezelf schaakt, ben je altijd én de winnaar én de verliezer. Aan de hand van scherpe conferences en komische liederen gaat Hugo op zoek naar de gulden snede van het menselijk zijn: Wat hebben we zelf in de hand, en wat laten we onbewust aan het lot over? Is de voorbedachte strategie wel altijd de beste? Wat gebeurt er als je die laat varen, en gewoon maar wat doet? Samen met het publiek gaat Hugo op onderzoek uit en hoopt daarbij zichzelf én u een antwoord te bieden."

Kaarten kosten € 15,00 p.st Aanvang : 20.15 uur. Theater t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 A, Sassenheim. www.hetonderdak.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>