Buurthuis De Spelewey. | Foto: PR
Buurthuis De Spelewey. | Foto: PR

Spelewey: levendig buurthuis in Breugelhof

Algemeen

Spelewey Voorhout ontwikkelt zich tot een levendig buurthuis voor en door wijkbewoners. Welzijn Teylingen bouwt met haar vrijwilligers en stagiairs van Mbo Rijnland aan een creatieve ontmoetingsplaats voor iedereen woonachtig in de wijk rondom dit bekende buurthuis. Een ontmoetingsplaats die voorziet in gezelligheid, ontplooiing en inspiratie voor nieuwe activiteiten. Iedere wijkbewoner is van harte welkom!

Op maandag en vrijdagochtend is er om 10.00 uur koffie en gezelligheid in de Buurtkamer. Op maandag is er ook gelegenheid om te blijven lunchen. Op vrijdagmorgen vanaf 9.30 uur kan men terecht bij de Papierwinkel voor informatie en hulp bij administratieve en financiële vragen. Iedere laatste donderdagmiddag van de maand wordt er een film vertoond. Het programma voor de maand november:

Donderdag 14 november
Van 14.30 tot 15.30 uur is er een workshop schilderen. Bij voldoende interesse zullen er meer van volgen.

Maandag 18 november
Op deze dag start de Week van de Duurzaamheid met op18 maandag en vrijdag 22 november een duurzame lunch in samenwerking met De Gezonde Lunch.

Donderdag 21 november
Om 10.00 uur is de start van de wandelgroep Spelewey. Er is een rustige ochtendwandeling uitgezet met na afloop een kopje koffie of thee.
's Middags wordt er in het kader van Duurzaamheid een documentaire vertoond.

Inwoners van Teylingen kunnen altijd binnenlopen om de sfeer te komen proeven, koffie en thee staan klaar! Voor aanmelden en meer informatie Welzijn Teylingen: 0252 23 18 05 of info@welzijnteylingen.nl.

Uit de krant