Sassemkwizzt wint derde ronde Teylinger Prijs 2019 | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Sassemkwizzt wint derde ronde Teylinger Prijs 2019. | Foto: PR
Sassemkwizzt wint derde ronde Teylinger Prijs 2019. | Foto: PR (Foto: )

Sassemkwizzt wint derde ronde Teylinger Prijs 2019

Het initiatief Sassemkwizzt is door de jury gekozen als winnaar van de derde ronde van de Teylinger Prijs voor vrijwilligers.

Sassemkwizzt maakt zich uniek en onderscheidend doordat het jong en oud uit het dorp Sassenheim op een bijzondere manier weet te verbinden en de deelnemers aan het dorp verbindt. Ook ondernemers en Toneelvereniging Pankras waren erbij betrokken. Maar liefst 101 teams speelden op één avond thuis mee aan de Kwizz, die bestaat uit een boek met vragen en (buiten)opdrachten. Tijdens een afsluitende feestavond waar zich zo'n 1000 mensen voor verzamelden werden de winnaars bekendgemaakt. Elk team bestond uit gemiddeld 20-25 deelnemers. Vrienden, familie, buren, bedrijven, van jong tot oud, iedereen kan meedoen! Een gedeelte van de opbrengst werd geschonken aan fietsmaatjes.

Overige genomineerden
In deze derde ronde van 2019 zijn in totaal vier initiatieven genomineerd voor de Teylinger Prijs. Naast Sassemkwizzt waren dat de Groen & Grijs-groep Herenstaete in Voorhout (onderhoud van de gezamenlijke tuin), het schilderproject Kunstweek voor kinderen in Warmond en voorleesgroep peuters Bibliotheek Warmond, waar ook ouders bij worden betrokken.

De Teylinger Prijs wordt uitgereikt aan vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties met een aansprekend project of initiatief vanuit een vereniging of een groep inwoners. Naast de waardering voor de inzet is De Teylinger prijs een geldbedrag van € 250,-. De Teylinger Jaartrofee, een bedrag van €1000,- en een beeldje, wordt uitgereikt op het jaarlijkse Vrijwilligersfeest dat plaatsvindt op 12 december bij Cheers! in Voorhout. Dit jaar komen voor de Trofee in aanmerking: Project In de Buurt van het Raamwerk, Werkgroep Kerstwandeling of Sassemkwizzt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>