Transport Kringloopwinkel Op Dreef is vertrokken naar Roemenië | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Een torenhoge stapel dozen. En dat was nog niet alles. | Foto: Henk Maat
Een torenhoge stapel dozen. En dat was nog niet alles. | Foto: Henk Maat (Foto: )

Transport Kringloopwinkel Op Dreef is vertrokken naar Roemenië

Op donderdag 21 november hebben 13 medewerkers van Kringloopwinkel Op Dreef een transport geladen voor een drietal plaatsen in Roemenië (Tileagd, Alesd, en Bilghez). In totaal werden 766 dozen met goederen geladen.

Wat wordt er zoal naar Roemenië gebracht? 733 Dozen met kleding, schoenen, sportartikelen e.d.; Engelse leesboeken en voetballen voor de Middenschool in Tileagd, vijf grote dozen met 59 schoenendozen die met speelgoed zijn gevuld door de kinderen en ouders van de Protestantse Gemeente Sassenheim. Gebreide sjaals, mutsen truien, dekens, enz. gemaakt door de HobbyGroep van de Protestantse Gemeente Sassenheim. Vijf computers met bijbehorende monitors. Er wordt zelfs een viool meegestuurd.

Belangeloos afgestaan
Daarnaast dozen (33) met medische artikelen, gevuld met incontinentiemateriaal, drinkvoeding, verbandmiddelen en stoma-materiaal, verder een rolstoel en wandelstokken. Een deel hiervan gaat naar de diaconie van de Reformatorische kerk, een deel naar de dokterspost in Tileagd en een deel naar het ziekenhuis in Alesd. Bij elkaar weer zo'n 45 kubieke meter aan goederen die belangeloos zijn afgestaan en die nu weer ten goede zullen komen aan de mensen die het in Roemenië nodig hebben of zeer goed kunnen gebruiken. Hiermee wordt een goed doel gediend, wat ook het voornaamste uitgangspunt is van Kringloopwinkel Op Dreef.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>