Afbeelding
Foto: pr

Lions zamelen DE-punten in voor de Voedselbank

Algemeen Teylingen

Teylingen • Wie nog DE-waardepunten in de lade heeft liggen en niet van plan is om ze zelf in te wisselen, kan de Voedselbank blij maken. Landelijk houden Douwe Egberts en 100 Lionsclubs in december voor de achtste keer hun jaarlijkse inzamelingsactie om te zorgen dat de Voedselbank koffie kan uitdelen.

Ook de Lionsclubs Bollenstreek en Slot Teylingen doen mee. Iedereen kan de punten inleveren bij de Albert Heijn winkels in de Bollenstreek, de Jumbo supermarkten in Lisse en Hillegom, de Plus in Voorhout en Hillegom, de Dirk in Lisse en de Deka in Hillegom. In alle vestigingen staan dozen om de punten in te doneren.

Cees Pronk roept namens Lionsclub Bollenstreek mensen op om mee te doen. "Voor de meeste mensen is koffie heel normaal, maar voor de klanten van de Voedselbank niet. Koffie zit namelijk nooit tussen de etenswaren van de Voedselbank, omdat dat product nooit over de houdbaarheidsdatum komt in de winkels. En wie denkt dat we met onze acties in de afgelopen jaren alle koffiepunten wel 'uit de markt' hebben gehaald, heeft het mis. Gun onze plaatsgenoten een heerlijk kopje koffie!".

Uit de krant