Afbeelding
Foto: pr.

G-korfbal al een jaar een succes bij TOP

Sport Sassenheim

Sassenheim • Vorig jaar december is TOP/SolarCompleet gestart met het eerste G-korfbal team. Aankomende zaterdag bestaat dit succesvolle initiatief alweer een jaar. Dit wordt uiteraard gevierd met een feestelijke training op zaterdag 21 december om 10.30 uur in sporthal De Korf.

De groep is gestart met in totaal vier personen, maar gedurende het jaar is de groep steeds groter geworden. Ondertussen nemen er al tien vaste mensen deel aan de trainingen. Maar ondanks het succesvolle jaar staat de groep nog steeds open voor nieuwe aanwas.

De reguliere trainingen vinden om de zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur plaats. Tijdens de trainingen worden verschillende spellen gespeeld, fanatiek gekorfbald en na afloop natuurlijk gezellig wat met elkaar gedronken en gekletst. Het is een uurtje om lekker actief met elkaar bezig te zijn.

Mocht je het leuk vinden om een keer mee te trainen of ken je iemand waarvan je denkt dat het iets voor hem/haar is, kijk dan voor meer informatie op kvtop.nl/gkorfbal of mail naar gkorfbal@kvtop.nl

Uit de krant