Afbeelding
Foto: pr.

Comedy, klassieke muziek en cabaret openen 2020 in 't Onderdak

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Het nieuwe jaar in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) begint op vrijdag 10 januari met Stenzel & Kivits 'The Impossible Concert'.

Een comedyshow met klassieke muziek? Tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren het ultieme bewijs dat dit kan. De eerste indruk op het podium: volstrekt serieus. Twee heren in rokkostuum en een vleugel. Maar met een grenzeloze schat aan invallen brengen de twee hoofdrolspelers elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties, samen met ongelooflijke capriolen onder, naast, op en met hun vleugel. Ongewone improvisaties en persiflages op klassieke thema's - soms dwalen ze zelfs af naar de folklore of jazz.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 16,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.

Thomas Smith: De jaren van verstand

Thomas Smith houdt met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen al achttien jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. Op zaterdag 11 januari staat hij om 20.15 uur op het toneel van 't Onderdak.

In 'De Jaren Van Verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je drie gedachten per seconde hebt, de hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dat eens niet zou doen?

De toegang bedraagt 15 euro. Kaartverkoop via www.hetonderdak.nl.

Uit de krant