TTV Sassemvoorzitter Gé van der Willegen en de kampioenen Arnold van Steijn, Ruud Muller en Ton van der Voort.
TTV Sassemvoorzitter Gé van der Willegen en de kampioenen Arnold van Steijn, Ruud Muller en Ton van der Voort. Foto: pr.

Bloemen voor tafeltennissers Sassem 3

Sport Sassenheim

Sassenheim • Het derde team van de tafeltennisvereniging TTV Sassem is erin geslaagd promotie naar de derde klasse af te dwingen door met 74 punten uit tien wedstrijden met ruime voorsprong het kampioenschap in de vierde klasse naar zich toe te trekken.

De kampioenen, Arnold van Steijn, Ton van der Voort, Ruud Muller en Johan van Dam, werden in hun nieuwe shirts gehuldigd tijdens een speciale promotie-avond van de shirtsponsoren van TTV Sassem: Rhenus Logistics en Game 11.

Overige teams

Ook het eerste team presteerde goed en wist zich met een score van 48 uit 10 knap te handhaven in de tweede klasse. Jaap Meiland haalde de meeste punten binnen voor dit team. Team 2 had een moeilijk seizoen maar wist degradatie naar de vijfde klasse met een score van 44 uit 10 te ontlopen. Jan Willem Los was bij dit team de speler die de meeste successen boekte. Team 5 tenslotte zakte door een 0-10 nederlaag in de slotwedstrijd naar de een na laatste plaats, maar stelde daarmee toch handhaving in de vijfde klasse veilig.

Uit de krant