Voorzitter Theo van Werkhoven tijdens de veiling van 2019.
Voorzitter Theo van Werkhoven tijdens de veiling van 2019. Foto: pr.

Bokken organiseren veiling met meer dan 200 (carnavals)kavels

Verenigingen Voorhout

Voorhout • Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert carnavalsvereniging de Bokken ook dit jaar weer veiling. Op zaterdag 18 januari kan geboden worden op de meest bijzondere kavels die nergens anders te koop zijn. De veiling start om 21.00 uur in Café Boerhaave, waar de deuren al om 20.00 uur open gaan en iedereen tijd heeft om zich in te schrijven.

Net als afgelopen jaar zijn er weer meer dan 200 kavels waarop geboden kan worden. Hierin zitten allerlei grootse en meeslepende artikelen maar er zijn ook voldoende kavels voor bieders met een kleine beurs. Wat te denken van een toertocht op solexen samen met oud prins Ron en oud Prinses Sandy op 4 juli, of kavelnummer 77: een zeven gangen diner bij de bestuursleden van de Bokken op zeven locaties. Maar ook kan er geboden worden om voor één dag lid van de Raad van 11 te zijn en de optocht mee te maken, een bierproeverij, een lunch of een springkussen & spellenpakket XXL.

De opbrengst van deze Bokkenveiling komt ten goede aan de jeugd en aan de mensen die net even wat extra aandacht goed kunnen gebruiken, een bezoekje, bloemetje, plantje en fruitschaal. Kijk voor een lijst met alle kavels op www.cvdebokken.nl

Uit de krant