Park Rusthoff te zien in BinnensteBuiten | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Vrijwilligers van de woensdagploeg verwijderen de vele gevallen bladeren. | Foto: pr./Kees Guldemond
Vrijwilligers van de woensdagploeg verwijderen de vele gevallen bladeren. | Foto: pr./Kees Guldemond (Foto: pr./Kees Guldemond)
Sassenheim

Park Rusthoff te zien in BinnensteBuiten

Sassenheim • In het populaire KRO-NCRV televisieprogramma 'BinnensteBuiten' is op donderdag 16 januari een reportage te zien over Park Rusthoff.

Op woensdag 30 oktober heeft een cameraploeg Sassenheim bezocht. In het gehele park zijn opnamen gemaakt van de mooiste plekken. Ook de Heemtuin en de Kinderboerderij kwamen aan bod. Ook de vrijwilligers van de woensdagploeg komen in beeld, terwijl ze druk zijn met het verwijderen van de vele gevallen bladeren. In de schooltuin zijn uitgebreid opnamen gemaakt van de schoolkinderen die bezig waren met hun laatste dag van het seizoen, die bestond uit het winterklaar maken van hun tuintjes.

De uitzending staat gepland op donderdag 16 januari om 18.50 uur op NPO2.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>