Anabel Arroyo in de aanval voor Foreholte.
Anabel Arroyo in de aanval voor Foreholte. Foto: pr.

Foreholte verliest twee keer van Fortissimo

Sport Voorhout

Voorhout • Foreholte speelde vorige week dinsdag een bekerwedstrijd in Cothen, waar Fortissimo te sterk was. Ook de competitiewedstrijd werd door hen gewonnen.

Fortissimo heeft een compleet team met een nieuwe aanwinst die bepalend is. Afgelopen zaterdag werd wederom tegen Fortissimo gespeeld maar dan in Voorhout. Foreholte had aanvallend en verdedigend wat wijzigingen aangebracht ten opzichte van de bekerwedstrijd. Het werd echter een kopie van de wedstrijd van dinsdag. Even stond Foreholte op voorsprong, maar daarna kwam Fortissimo langszij en bracht voor de rust de score naar 15-17. Ondanks al het verdedigende werk en goede aanvallen van Foreholte was het afrondingspercentage lager dan dat van Fortissimo.

Concentratie

Na rust werd de schutter van Fortissimo goed aan banden gelegd. Fortissimo heeft een mooie opbouwrij en daar waar Foreholte de paal of keeper raakte was het voor Fortissimo wel raak. De concentratie zakte wat weg bij Foreholte waardoor mooie dingen werden afgelost met afspeelfouten, ongeduldig in de aanval en minder scherp afmaken. Zo liep Fortissimo makkelijk uit naar een 31-39 overwinning.