Vijf lintjes bij korpsavond brandweer Warmond | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Piet de Boer
Warmond

Vijf lintjes bij korpsavond brandweer Warmond

Warmond • Burgemeester Carla Breuer heeft op zaterdagavond 11 januari vijf koninklijke onderscheidingen uitgereikt tijdens de korpsavond van de Brandweer Warmond. Ted de Haas, Vincent de Winter, Robert Janssen, Ron Sikking en Rob van Duijn zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ted de Haas is al meer dan 25 jaar in trouwe brandweerdienst van de kazerne Warmond. Hij werd op 1 juni 1991 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de De Haas diverse opleidingen gevolgd tot het niveau manschap B. Daarnaast is hij ook schipper en heeft nu de rang hoofdbrandwacht.

Vincent de Winter werd op 1 augustus 1992 aangesteld bij de vrijwillige brandweer en is dus al ruim 25 jaar in trouwe brandweerdienst van de vrijwillige brandweer. Door het volgen van diverse opleidingen is de heer De Winter nu brandmeester voor de kazerne Warmond, schipper, brandweerchauffeur, instructeur, oefenleider en bevelvoerder.

Robert Janssen is sinds 1 maart 1991 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Ook hij is dus al ruim 25 jaar actief voor de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de heer Janssen diverse opleidingen gevolgd tot het niveau Manschap B in de rang hoofdbrandwacht. Hij is actief als instructeur, brandweerchauffeur, schipper en oefenleider.

Ron Sikking is sinds 1 mei 1995 lid van de vrijwillige brandweer. Door het volgen van diverse opleidingen is de heer Sikking nu oefenleider, schipper, brandweerchauffeur licht, bevelvoerder, instructeur en instructeur brandweerschipper.

Rob van Duijn werd op 1 september 1996 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft de heer Van Duijn diverse opleidingen gevolgd tot het niveau Bevelvoerder. Hij is ook schipper en heeft nu de rang brandmeester.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>