| Foto: pr./Pixabay
| Foto: pr./Pixabay Foto: pixabay

Barendrecht te sterk voor Ter Leede

Sassenheim • Ter Leede weet ook tegen Barendrecht de nul niet te houden. Op sportpark de Roodemolen maken de gasten gebruik van de kwetsbaarheid van Ter Leede bij standaardsituaties. Na negentig minuten voetbal staan de 0-3 op het scorebord.

Ter Leede start met Daan Prins weer in het doel, maar zonder de herstellende Robert Steemers. Bij Barendrecht staan Emilio Samsei en Ramy Salem in de basis voor de geschorste Jarik Dorst en de niet geheel fitte Tim Eekman.

Thuisploeg in de aanval

Het eerste wapenfeit is voor Ter Leede als Ian van Otterlo passt op de op links weglopende Joey van den Berg die een schot op doelman Van der Ploeg afvuurt. Hierna is het Marouane Bakour die ook op links doelman Prins op de proef stelt, maar die houdt net op tijd de benen gesloten. Even later hoopt Barendrecht op een penalty als Salem bij Darazzi binnen de zestien over de knie gaat, maar scheidsrechter Brito Roque wuift dit weg.

Ter Leede geeft Barendrecht in de eerste omwenteling redelijk partij, maar toch gaat het met een 0-1 achterstand de rust in door een treffer van Marouane Bakour in de 41ste minuut.

Nog meer doelpunten

Na de thee komen Robert Steemers en Jordly Petronia in het veld voor Limon en Mouchih en zij moeten al na zeven minuten toezien hoe Barendrecht de voorsprong uitbreidt. Op links mag Barendrecht na een overtreding van aanvoerder Boelee een vrije trap nemen en Peter de Lange doet zijn naam eer aan door in de doelmond hoog opspringend alle Ter Leede-verdedigers onder zich te houden en hij kopt hoog en onhoudbaar in de rechterhoek: 0-2.

Ter Leede zoekt de aansluitingstreffer en Toon Zwetsloot krijgt na een combinatie de kans, maar zijn schot gaat over en naast. Barendrecht maakt gebruik van de ruimte geboden door het aandringende Ter Leede en na een corner van Steemers op links counteren zij in de 83ste minuut bekwaam. Emilio Samsei kan doorstomen en geeft de genadeklap (0-3).