Logo deteylinger.nl
| Foto: pr. / www.ombudsman.nl
| Foto: pr. / www.ombudsman.nl (Foto: pr.)
Sassenheim

Hulp bij het invullen van de belastingaangifte

Sassenheim • Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Daarom staan belastinginvullers van Seniorenvereniging Teylingen in maart en april voor je klaar in de bibliotheek van Sassenheim om je te helpen bij het invullen van je aangifte.

Voorwaarden zijn dat je inwoner bent van Teylingen en dat je jaarinkomen niet hoger is dan 35.000 euro (alleenstaanden) of 50.000 euro?(echtparen).?

De belastingspreekuren zijn op donderdag 12 maart van 14.00 tot 16.00 uur, donderdag 26 maart van 18.30 tot 19.30 uur, donderdag 9 april van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag 23 april van 18.30 tot 19.30 uur. Voor deze invulservice betalen bezoekers 25 euro aan de belastinginvuller. De belastinginvuller kan ook bij je thuiskomen. Meer informatie hierover kan je krijgen bij één van de medewerkers in de bibliotheek.

Belastingaangifte doen in de bibliotheek

Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet. ??

Convenant Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst?

Deze dienstverlening vindt plaats in het kader van een convenant dat Koninklijke Bibliotheek (KB) en Belastingdienst in 2016 sloten. Bijna alle 800 vestigingen van bibliotheken in Nederland geven gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om online zaken te doen met de overheid. Daarnaast organiseren bibliotheken cursussen over dit onderwerp. Ook biedt de bibliotheek in samenwerking met maatschappelijke organisaties hulp bij het invullen van (online) belastingaangiften en/of houden we belastingspreekuren.

Meer berichten