Gratis theorieles voor scooter, brommer, motor en auto in Fascinus | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Gratis theorieles voor scooter, brommer, motor en auto in Fascinus

Sassenheim • Jongerencentrum Fascinus en Rijschool Zwanenburg bieden gratis theorielessen voor brommer, scooter, motor en auto. Hoewel de theorielessen in het jongerencentrum plaatsvinden, zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. Iedereen die zijn of haar theoriekennis wil ophalen is welkom. De eerste les is op dinsdag 10 maart van 17.00 tot 18.30 uur in Fascinus (Van Alkemadelaan 14).

Door middel van de theorielessen willen O.J.C. Fascinus en Rijschool Zwanenburg Sassenheimse jongeren en iedereen die behoefte heeft aan extra zekerheid een steuntje in de rug geven.

Drie lessen

De theorielessen zijn bedoeld als extra ondersteuning bij het leren. Deelnemers die leren voor een examen, zullen thuis ook de theorieboeken moeten doornemen. De theorielessen bestaan uit een combinatie theorievragen voor de brommer, scooter, motor en auto. In elke les komen de verschillende voertuigen aan bod. Het traject bestaat uit een reeks van drie lessen die om de week worden gegeven in Fascinus. Dit traject zal na afloop weer worden herhaald.

Extra uitleg

De samenwerking tussen het jongerenwerk en de rijschool is ontstaan door de vraag vanuit jongeren om extra hulp en uitleg bij het leren van theorie voor voertuig theorie-examens. Instructeur Cees Zwanenburg gaf gehoor aan deze oproep. Naast instructeur is Cees actief vrijwilliger bij Veilig Verkeer Katwijk. Ook geeft hij gratis theorielessen in JVC de Schuit in Katwijk. Wie nog meer behoefte heeft aan extra uitleg, kan hier op de andere dinsdag terecht.

De theorielessen vinden om de week plaats vanaf dinsdag 10 maart. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie , neem contact op met een jongerenwerker van Fascinus via 06-21456208.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>