Feline Verweij scoort na break-out voor Foreholte.
Feline Verweij scoort na break-out voor Foreholte. Foto: pr./Marion Hoogervorst

'Tropisch' Beek te sterk voor Foreholte

Sport Voorhout

Voorhout • Tegenstander BFC had maar één doel en dat was winnen. Foreholte had als doel om het BFC zo lastig mogelijk te maken.

Na een lange reis richting Limburg, naar het plaatsje Beek om precies te zijn was, werden de spelers van Foreholte verwelkomd in de sporthal waar de temperatuur tropisch was, zowel in de kantine als in de sporthal zelf.

Terugknokken

De start van Foreholte was niet best en al snel stond Foreholte op achterstand. Zoals alle wedstrijden kwam Foreholte ook dit keer weer terug. De Voorhoutse ploeg kroop tot twee punten naar BFC, maar de thuisclub hield het hoofd koel. Foreholte ging de rust in met drie punten achterstand.

Balverlies

Na de rust probeerde Foreholte de puntjes op de i te zetten, maar het vele balverlies werd door BFC hard afgestraft. Met een achterstand van acht doelpunten bleef Foreholte handballen voor wat het waard was en probeerde het maximale eruit te halen. In deze hitte werd duidelijk kansen missen en balverlies dodelijk waren. De eindstand, 32-24, was in het voordeel van BFC.