Hoogvliet start twee dagen eerder met de verbouwing.
Hoogvliet start twee dagen eerder met de verbouwing. Foto: MV

Hoogvliet na zaterdag al dicht voor verbouwing

Zakelijk Sassenheim

Sassenheim • Supermarkt Hoogvliet start de verbouwing van hun filiaal aan de Koetsiersweg twee dagen eerder. Op zaterdag 14 maart om 18.00 uur sluit de winkel voor vier dagen. Op donderdag 19 maart is de supermarkt vanaf 8.00 uur weer open.

Aanvankelijk zouden de deuren vanaf maandag 16 maart twee dagen gesloten blijven. Vanmiddag is echter besloten om eerder dicht te gaan. Daardoor zijn er twee extra dagen om te verbouwen.

Nieuwe huisstijl

De supermarkt wordt tijdens een korte verbouwing opgefrist met de nieuwe Hoogvliet huisstijl, met aan de buitenzijde het nieuwe Hoogvliet-logo. Er worden houten lattenplafonds en digitale schermen toegevoegd aan de versafdelingen. Er wordt een uitgebreider aanbod non-food producten toegevoegd en de wekelijkse aanbiedingen zijn makkelijker te herkennen in de nieuwe actiestraat met houten palletbakken. Hier en daar wordt de winkel anders ingedeeld. 

De pasta is zo goed als uitverkocht, wat achterblijft is een nagenoeg leeg schap. Mede oorzaak is ook dat de Hoogvliet de schappen niet meer aanvult, omdat de verbouwing eerder start. | Foto: MV

Uit de krant