Digitale quiz als benefiet voor de lokale kroegen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Normaal zijn de quizzen in de kroeg, maar nu kunnen deelnemers vanuit huis meedoen. Teamleden overleggen via skype, whatsapp of zoom.
Normaal zijn de quizzen in de kroeg, maar nu kunnen deelnemers vanuit huis meedoen. Teamleden overleggen via skype, whatsapp of zoom. (Foto: pr./N. Dofferhoff)
Teylingen

Digitale quiz als benefiet voor de lokale kroegen

Teylingen • De anderequiz.nl organiseert op zaterdag 21 maart een digitale kroegquiz voor teams. Met de opbrengst wordt de eigen lokale kroeg gesponsord. 

Tijdens de kroegquiz, die begint om 20.00 uur, kunnen heel veel teams deelnemen. Deelnemers kunnen onderling via skype, whatsapp of zoom met elkaar communiceren. Zij krijgen de vragen via een livestream. Er zijn zes rondes. De uitslag volgt een dag later, al is deelname vooral voor de lol.

Aanmelden voor de lokale kroeg

Aanmelden gaat via de website https://www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/.. Daar kunnen teams bij aanmelding aangeven of en welk bedrag ze willen doneren (5, 10, 20, 50 euro of een ander bedrag) aan hun lokale kroeg. In Sassenheim zijn dat Café de Twee Wezen en de Gebroeders Wop. Er zijn (nog) geen kroegen uit Voorhout of Warmond aangemeld. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>