Voedselbranche helpt tulpenkwekers | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./VidiPhoto
Sassenheim

Voedselbranche helpt tulpenkwekers

Sassenheim • Alle 350 medewerkers van voedselproducent De Menken Keuken uit Sassenheim werden vandaag verrast met een tulpenboeket.

De hamsterwoede in Nederland zorgt ervoor dat het personeel van bakkerijen, vlees- en visverwerkers, zuivelproducenten, supermarkten en transporteurs dag en nacht werken om Nederland van eten te voorzien. De bloemenbranche lijdt echter zwaar onder de coronacrisis door de weggevallen export en kan elk beetje extra verkoop goed gebruiken. 

'Tulpen voor voedsel'

Op initiatief van Michiel van ’t Hek van De Menken Keuken en onderneemster Wilma Mesman uit Lisse is de actie ‘Tulpen voor voedsel’ in het leven geroepen. Tulpenkweker Arjan Smit uit Spierdijk heeft daarbij een coördinerende rol. Voedselproducerende bedrijven die topomzetten draaien, worden opgeroepen hun medewerkers in de tulpen te zetten. Vanaf vandaag worden duizenden bossen uitgereikt aan de buffelende personeelsleden. 

Ook bedrijven buiten de voedselsector worden opgeroepen in te haken op de sympathieke actie via tulpenvoorvoedsel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>