Aantal corona-besmettingen naar vijf | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Aantal corona-besmettingen naar vijf

Teylingen • Bij vijf personen in onze gemeente is tot nu toe een besmetting met het coronavirus vastgesteld. De laatste twee besmettingen zijn bij een man van 59 jaar en een vrouw van 47 jaar.   Eerder werd het virus al bij drie andere inwoners aangetroffen.  

Niet alle mensen met corona-achtige verschijnselen worden meer getest. Het cijfer zegt dus niets over het aantal daadwerkelijke besmettingen in onze gemeente. Op de site van het RIVM vind je het aantal officiële besmettingen per 100.000 inwoners, per gemeente.

Testbeleid

Het testbeleid van het RIVM is veranderd. Het testbeleid is erop gericht om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden, hen te beschermen en op tijd te kunnen handelen. Daarnaast test de GGD zorgmedewerkers, zodat zij bij geringe klachten aan het werk kunnen blijven als uit de test blijkt dat zij niet besmet zijn met het coronavirus.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>