Afbeelding

Zeven corona-besmettingen vastgesteld door het RIVM

Algemeen Teylingen

Teylingen • Inmiddels is bij zeven inwoners het corona-virus vastgesteld. Dat blijkt uit de Corona virus kaart, die het RIVM dagelijks publiceert.

De updates iedere dag om 14.00 uur. Uit de laatste aanpassing blijkt dat er dit weekend twee besmettingen in Teylingen zijn bijgekomen. Eerder was al bij vijf personen vastgesteld dat zij met het corona-virus zijn besmet. Vandaag is ook bekend gemaakt dat de eerste besmetting in Lisse is vastgesteld. Inmiddels zijn in totaal 4.202 Nederlands besmet. 

Meer informatie over de nieuwe besmettingen is nog niet door de gemeente bekend gemaakt. Zij worden hierover op de hoogte gehouden door de GGD en communiceren de verkregen informatie via de gemeentelijke website.

Corona-kaart

De kaart met corona-gevallen per gemeente vermeldt bij Teylingen het getal 18,9. Dit betekent niet dat er bijna 19 bevestigde corona-besmettingen zijn. Je moet hiervoor het aantal inwoners van Teylingen (circa 36.441) delen door 100.000, en die uitkomst vermenigvuldigen met 18,9. Dan kom je uit op 6,9. Dit betekent dat er 7 besmette persoon is bevestigd in deze gemeente. Het werkelijke aantal zal hoger zijn, omdat alleen nog getest wordt bij zorgpersoneel en bij inwoners die zo ziek zijn dat een opname in het ziekenhuis noodzakelijk is.

Uit de krant