Luchtkussen Festival gaat dit jaar niet door | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Gerard van Steijn
Voorhout

Luchtkussen Festival gaat dit jaar niet door

Voorhout • Het jaarlijks grootste kinderevenement van Voorhout kan in juni geen doorgang vinden. Het Luchtkussen Festival is voor dit jaar afgelast.

Deze week werd bekend gemaakt dat alle evenementen tot 1 juni worden afgelast en het blijft ook zeer onzeker of na die datum het normale leven weer zijn gang zal kunnen gaan. Hierdoor wordt het voor de organisatie van het LKF en haar vrijwilligers een te complexe opgave om in de vakantie maanden dit grote evenement dusdanig te organiseren en met elkaar een volwaardig luchtkussen festival in bij voorbeeld in augustus neer te kunnen zetten.

Naar 2021

Voor het Luchtkussen Festival betekent het dat de vijftiende editie dit jaar geen doorgang kan vinden. Hoewel de organisatie het afgelasten betreurt is zij vanzelfsprekend van mening dat de gezondheid nu voorop staat. Het bestuur is vastberaden om in 2021 van de vijftiende editie, wanneer de zorgen over het corona-virus hopelijk voorbij zijn, weer een groot, ouderwets feest te maken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>