Geen Voorleeskampioenen dit jaar, wedstrijden afgelast | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
De voorleeswedstrijden voor basis- en voortgezet onderwijs, en die voor Pabo-studenten gaan helaas niet door.
De voorleeswedstrijden voor basis- en voortgezet onderwijs, en die voor Pabo-studenten gaan helaas niet door. (Foto: pr)
Regio

Geen Voorleeskampioenen dit jaar, wedstrijden afgelast

Regio • Stichting Lezen heeft besloten om de Voorleeswedstrijden 2020 af te gelasten naar aanleiding van de coronamaatregelen. Dit betekent dat zowel de regionale en provinciale finales als de landelijke finale definitief niet doorgaan. Helaas worden er dus dit jaar geen Voorleeskampioenen gekozen.

Deze beslissing geldt voor de Nationale Voorleeswedstrijd voor basisschoolleerlingen, de Read2Me! Voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs en de Pabo Voorleeswedstrijd voor pabo-studenten.
De afgelaste data van de provinciale finales In Noord- en Zuid-Holland zijn als volgt:

03-04-2020 - Voorleeswedstrijd Read2Me! Zuid-Holland
08-04-2020 - Voorleeswedstrijd Primair onderwijs Zuid-Holland

Alle betrokkenen zijn inmiddels op de hoogte gesteld. De deelnemende bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland en Probiblio vinden het heel jammer. "Wij begrijpen de teleurstelling bij alle voorlezers die geselecteerd waren voor een volgende ronde. Volgend jaar komt er hopelijk weer een mooie, normale editie."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>