Genieten van de natuur | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Hans de Bruijn deed boodschappen zag op de weg terug naar huis een ooievaar in het nest in Park Rusthoff zitten.
Hans de Bruijn deed boodschappen zag op de weg terug naar huis een ooievaar in het nest in Park Rusthoff zitten. (Foto: pr./Hans de Bruijn)
Teylingen

Genieten van de natuur

Teylingen • Even een luchtje scheppen. In deze weken is de frisse buitenlucht in combinatie met een andere omgeving extra genieten. Inwoners sturen de mooiste foto's in van hun (wandel)rondes door Teylingen. Zo kiekte Hans de Bruijn een ooievaar in Park Rusthoff. 

Adrie van Weeghel maakte een ronde door kleurrijk Voorhout en legde dat vast, onder andere de Tulpentuin van Johan Speelmanlaan. Haar foto's staan hieronder. 

Ook foto's insturen

Ook iets moois gezien en vastgelegd? Stuur uw foto's in, eventueel via WeTransfer, naar redactie@deteylinger.nl.. Vergeet niet te vermelden wat er op de foto's te zien is. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>